Lajmerim per regjistrim te semestrit 2016/17

    Lajmërohen studentët Bachelor dhe Master, se nga data 06.03.2017 e deri më 31.03.2017 do të bëhet regjistrimi i semestrit veror për vitin akademik 2016/17 dhe i semestrit dimëror për ata studentë që nuk e kanë regjistruar ende.
    Luten studentët që të respektojnë afatin e lartëshënuar, për shkak se sistemi elektronik mbyllet në mënyrë automatike dhe pas këtij afati nuk mund të shkarkohen fletëpagesat për semestër.
    Ferizaj, 06.03.2017                                                   NGA ADMINISTRATA QENDRORE