Lajmerim per regjistrim te semestrit 2016/17

Lajmërohen studentët Bachelor dhe Master, se nga data 06.03.2017 e deri më 31.03.2017 do të bëhet regjistrimi i semestrit veror për vitin akademik 2016/17 dhe i semestrit dimëror për ata studentë q...

Më shumë

Mbarëvajtja, objektivi dhe rezultatet përfundimtare të WORKSHOPIT VLERËSUES

Mbarëvajtja, objektivi dhe rezultatet përfundimtare të WORKSHOPIT VLERËSUES në lëndët: Matje dhe kontrollë dhe teknika e matjes.
Organizuar, më dt. 15.01.2016, nga departamneti: Inxhinieri i...

Më shumë

Marrëveshjet e SBASHK-ut me Institucionet shëndetsore, afariste dhe edukative për zbritje në pagesë

Të nderuar,

anëtarë të Sindikatës së FSHA-Ferizaj, meqë jeni pajisur me kartela të Sindikatës, në linkun e mëposhtëm të faqes zyrtare të SBASHK-ut, mund të gjeni institucionet ku ekz...

Më shumë

Marrëveshje bashkëpunimi

Me datën 05.06.2015 dekani i FSHA në Ferizaj Prof. Ass. Dr. Afrim Loku dhe Biljana Angelova PhD, drejtoreshë e institutit ekonomik pranë Universitetit Kiril dhe Metodij në Shkup, lidhën marrëveshje...

Më shumë

Kongresi Botëror i Kontabilistëve

Z. Loku ishte i ftuar së bashku më një delegacion nga Kosova të merr pjesë në Kongresin Botërorë të Kontabilistëve (WCOA) që është mbajtur nën patronatin e Federatës Ndërkombëtare të Kontabilistëve...

Më shumë