• Mirësevini në Fakultetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj

     

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ se për ti shikuar rezultatet, njoftimet apo publikimet duhet te klikoni tek butoni lart SHPALLJE pastaj zgjedhni nivelin e studimit, pastaj departamentin përkatës apo shpallje të përgjithshme.

Kongresi Botëror i Kontabilistëve

Z. Loku ishte i ftuar së bashku më një delegacion nga Kosova të merr pjesë në Kongresin Botërorë të Kontabilistëve (WCOA) që është ...

Më shumë

Njoftim për fletëpagesat nga studentët

Njoftohen studentët, se fletëpagesat e semestrit

Më shumë

Filluan ligjeratat master në programin MSc në Menaxhment dhe Teknologji

Filluan ligjeratat master në programin MSc në Menaxhment dhe Teknologji

Sot filluan ligjërata në programin master programin MSc në Menaxhment dhe Teknologji, program ky i akredituar ...

Më shumë

Nënshkruhet marëveshje bashkëpunimi në mes të Fakultetit të Shkencave Aplikative në Ferizaj të Universitetit të Prishtinës dhe kompanisë evroenergie L.L.C

U nënshkrua një marëveshje bashkëpunimi në mes të Fakultetit të Shkencave Aplikative në Ferizaj të Universitetit të Prishtinës dhe kompanisë evroenergie L.L.C,

Fakultetit të Shkencav...

Më shumë

Studentët e FSHA Ferizaj vizituan fabrikën e gypave IMK në Ferizaj

Me qëllim të lidhjes së njohurive teorike të fituara në fakultet, studentët e Fakultetit të Shkencave Aplikative, vizituan fabrikën e gypave Newco IMK në Ferizaj

Më shumë